Thetis IMS
Login Pause Logout

Logge ind og logge ud

Når du logger ind første gang, skal du bruge den information, du fik i din velkomstmail og det password, som du valgte efterfølgende.

Hvis du ikke er administrator, skal du bruge den information, du har fået tilsendt af din administrator.

Systemet er sat op, sådan din virksomhed har mulighed for at have op til et bestemt antal samtidige brugere. En bruger tæller med fra det øjeblik, brugeren logger ind. Først når brugeren logger ud, tæller brugeren ikke længere med.

Det spiller ingen rolle for antallet af samtidige brugere, hvilket brugernavn der er brugt ved log ind. Hvis der er logget ind på 10 forskellige enheder med det samme brugernavn, så tæller det som 10 samtidige brugere.

Omvendt kan I have vilkårligt mange brugere oprettet. De tæller kun med som samtidige brugere, hvis og når de er logget ind.

Hvis en bruger lukker den browser - eller den fane i browseren - som systemet kører i, vil brugeren stadig være logget på, og vil tælle som en samtidig bruger. Det er derfor vigtigt at du logger ud, inden du lukker din browser.

Hvis en bruger ikke foretager sig noget i 1 time, bliver brugeren automatisk logget ud.

Hvis du skifter enhed undervejs i en arbejdsproces, er det vigtigt, at du logger ud fra den enhed, som du ikke anvender længere. Så er der nemlig en anden bruger, der kan logge på.

Sådan logger du ind

  1. Indtast Abonnement, Initialer og Password.

  2. Vælg en enhed. Hvis enhederne ikke er navngivet, vælger du - (bindestreg).

  3. Klik Log på.

Sådan logger du ud

  1. Klik på burgermenuen i øverste højre hjørne.

  2. Klik på Log ud. Derefter vises login-vinduet.

Kom i kontakt med os

Har du en kommentar eller et spørgsmål til denne beskrivelse, er du meget velkommen til sende os en besked. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt.